Fakta - Admin

I en värld som förändras snabbt är flexibilitet avgörande. Med våra väl beprövade och utvecklade byggstenar kan vi snabbt bygga upp en lösning som anpassas efter just era behov. Då vi alltid utgår från vår mycket flexibla plattform Fakta – Admin som både innehåller ett backend- och frontend gränssnitt kan vi återanvända och dra nytta av det vi byggt tidigare.

Finns det inga lösningar eller molntjänster som riktigt passar era behov?

Ofta kan det vara både svårt och dyrt att förändra och anpassa sitt arbetssätt efter hur ett statiskt systemen fungerar. Har ni behov av en systemlösning som är helt anpassad efter era behov? Då har ni kommit helt rätt.
  

Men blir det inte för dyrt att bygga nytt?

Under åren har vi ofta fått höra, men det är ju så dyrt att bygga i egen regi och blir det inte snabbt omodernt? Ja det stämmer statiska system blir snabbt omoderna, men system som baseras på en flexibel plattform som hela tiden utvecklas blir aldrig omodern, tvärt om den blir bara mer och mer kompetent.  Vi behöver aldrig börja från ett blankt blad, tvärt om vi har redan mycket på plats och vi slipper en massa onödig utveckling. Vår plattform gör att ni kan få ett skräddarsytt system till en billigare peng än vad ett statiskt system kostar.

Vi ser kodning som ett hantverk, inte ett ihopplock

Skillnaden är att vi lånar inte och skriver om kod eller moduler. Detta gör att vi har full kontroll över samtliga komponenter i våra system. Det finns inga dolda bakvägar, det finns inga onödiga bortkommaterade rader eller skadlig kod. Vi ser kodning och IT-arkitektur som ett hantverk där fokus ligger på välskriven och optimerad kod och en väl uppsatt infrastruktur.  Detta leder till mycket stabilare, snabbare och säkrare system. Boka in ett möte så kan ni själva testa på kraften av ett välskrivet system.

Kundstyrd utveckling

Statiska stora system byggs för att passa den stora massan. Systemen ska kunna täcka in allas behov oavsett bransch. Detta leder till svårbegripliga system som mer kan liknas av cockpiten på en jumbojet.  Det säger sig självt det blir tungrott och tidskrävande och digitaliseringen drar ut på tiden och blir illa omtyckt. I de system som vi bygger bestämmervi tillsammans med kunderna över vilka funktioner som behövs, vi döper dem till det ni kallar dom idag.  Dessutom anpassar vi systemet efter er redan invanda arbetsprocess.  Detta resulterar i ett system där användarna redan från start känner igen sig. Att de fått vara med att påverka systemet skapar stolthet och arbetsmoral. Digitaliseringen kommer att ses som något possitivt och tidsbesparande.

Vad har vi byggt för system med Fakta-Admin som grund?

Här kommer ett axplock över de system som vi utvecklat och skräddarsytt åt nöjda kunder.
Vi sköter gärna löpande drift och underhåll och har en väl beprövad hostingmiljö, ett plus

Biljetteringssystem

E-handelsplattformar

Medlemssystem

Marknadsföringslösningar

E-mailmarketing lösningar

Eventplanering

Bokningssystem

Utbildningssystem

System för samfälligheter

Projektstyrningssystem

Trafikplaneringssystem

Digital Signage

Inpasseringssystem

Fastighetssystem

Utrymningssystem

Nödlägessystem

Appar

Förfaktureringssystem

Journalsystem

Offereringssystem

Signeringssystem

Arkivsystem

Avtalssystem

CMS

Några av de vi arbetat med genom åren