Ny webb till Dataföreningen Kompetens

Dataföreningen Kompetens gav oss på fakta förtroendet att utveckla deras nya webb. De var ute efter en modern och responsiv hemsida som på ett attraktivt sätt visar upp alla spännande utbildningar de har att erbjuda.

Med det breda kursutbud som Dataföreningen Kompetens har var det viktigt att bygga en bra sökfunktion med ett smart filter så att de som söker efter en utbildning enkelt kan sortera fram vilken utbildning som är mest passande. Oavsett om man behöver gå ett helt program eller bara är intresserad av en enstaka kurs eller en konferens ska det vara lätt att hitta precis det man behöver för att utveckla sig själv i karriären.

Via DFK Play kan man dessutom se seminarier live på webben eller titta på någon av deras eftersändningar. På sajten finns det även ett videogalleri med referenser från tidigare deltagare.

www.dfkompetens.se

Dataföreningen Kompetens är Dataföreningen i Sveriges utbildningsbolag för kompetensutveckling inom Affär, Ledning, Verksamhet och IT. De tar varje år emot över 3 000 kursdeltagare i över 150 kvalificerade utbildningsaktiviteter, både öppna och företagsinterna utbildningar. Exempel på aktiviteter är program, kurser, konferenser och informationsmöten.

Deras mål är att erbjuda yrkesverksamma inom IT, verksamhetsledare och affärsutvecklare marknadens bästa utbildningar. Utbudet är inriktat på högre vidareutbildning med kompetensutvecklingssteg som ger en påtaglig verksamhetsnytta och tydliga karriärsteg.

Lars Karlström, Projektledare