En perfekt mix av tekniker, designers & marknadsförare

gör internet bättre sedan 1995

02 Jobb

Vad gör fakta?

f

akta startades 1989 som en traditionell reklambyrå. Några år senare växte fakta till att bli en av sveriges första webbyråer med ett egenutvecklat cms-system (Sitepilot 1.0) och kort därefter föddes mailpilot, ett smidigt verktyg för e-postmarknadsföring. Den senaste versionen av Sitepilot (Sitepilot 4.0) som släpptes i slutet av 2010 har rankats högt i SEO-baserade undersökningar.

Vi kan hemsidor, kampanjsidor, intranät, extranät, social media kampanjer/sidor, e-mailmarketing, systemutveckling, SEO, design, profilering, tryckproduktion mm.

fakta erbjuder en kunnig, engagerad och rolig samarbetspartner som tillhandahåller verktygen som hjälper dig att lyckas med din digitala närvaro.

03 Gänget

 • Lars Karlström

  +468-54518203

  +46708-727374

  lars@fakta.se

  Lars

  Projektledning

  Delägare och projektledare på fakta. Han har en nästan overklig förmåga att göra sig illa och tappa telefoner i havet. Detta till trots är han, tack vare sitt stora engagemang och det faktum att han bor i skärgården väldigt duktig på att ro i hamn alla projekt han är kapten för.

  Han är husse till Bella som är faktas alldeles egna husdjur.

 • Niklas Dahlstrand

  +468-54518201

  +46709-782006

  niklas@fakta.se

  Niklas

  Projektledning

  Vår skojfriske VD och projektledare. Han leder trots sitt humoristiska sätt sina projekt strukturerat och med stor närvaro. Ett gott skratt är aldrig långt borta, och inte god mat heller.

  Han har nämligen en förkärlek till god mat och har koll på de flesta bra restauranger i Stockholm om man behöver tips.

 • Adam Waern

  +468-54518205

  adam@fakta.se

  Adam

  Frontend-utveckling

  Adam som är vår frontend-utvecklare är en riktigt trevlig
  och skärpt kille med rötter i
  Skåne.

  I ur och skur tar han sig fram genom Stockholm på sin cykel och när han inte hänger här på fakta går han på fotbollsmatcher eller utforskar stans krogliv.

 • Charlotte Klingberg

  +468-54518207

  charlotte@fakta.se

  Charlotte

  webbredaktör / projektledning

  Charlotte är en riktigt haj på våra olika system. Det är ingen slump att hon är vår utbildningsansvariga.

  När hon inte hjälper våra kunder med deras hem eller Facebooksidor och Instagramkonton så bakar hon tårtor, går på bio och äter lax i mängder.

 • Ding Liang

  +468-54518204

  ding@fakta.se

  Ding

  Programmering

  Ding, eller Lao Ding som man också kan kalla honom är en omåttligt duktig tekniker här på fakta. Ding är från Kina och han är en riktig arbetsmyra.

  Han är känd för sitt goda humör och sitt ständiga te-drickande. Ännu vet ingen precis vad det är för löv han stoppar i sitt te, men det verkar i alla fall göra susen.

 • John Nygårds

  +468-54518202

  john@fakta.se

  John

  Programmering

  En mycket skarpsint tekniker. Johns specialitet, bortsett från tekniska lösningar, är hans gigantiska fruktskål som likt en buffe vältrar sig på hans skrivbord dagarna i ända.

  Man skulle kunna tro att John är en sundhetsprofessor med tanke på all frukt han äter men han tackar sällan nej till en bulle eller två.

04 Kontakt

Namn:
Telefon:

fakta gör både superläckra hemsidor och avancerade specialfunktioner med pixelprecision. Nu är vi sugna på att träffa dig och ditt företag och höra vad ni har för idéer och behov!

Ring oss på 08 545 18 200 eller kom hit och ta en fika med oss! Vi bjuder på bullar...

x

Fakta om fakta