Hemsida för Bo Tommy Adventures

En rese- och eventbyrå med ett helt unikt utbud hittar du nu under varumärket Bo Tommy Adventures, en webb som är byggd i den senaste versionen av vårt CMS.

Tommy Örnewald, sommelier, äventyrare, eventmakare och reseledare tog kontakt med fakta för att utveckla sin nya verksamhet i oktober 2015. Under det nystartade varumärket Bo Tommy Adventures erbjuds du att hänga med på Tommys resor där du garanterat använder alla dina sinnen. Här hittar du reseprodukter utöver det vanliga som kretsar kring Tommys absolut största intressen - äventyr och mat och dryck. Det är helt unika resepaket som Tommy erbjuder med skräddarsytt innehåll där Tommy själv är en del av produkten. Här hittar du gourmetresor och vinresor över hela världen eller äventyrsresor till arktis eller till och med på hemmaplan här i Sverige. Vi har skapat ett nytt varumärke för Bo Tommy Adventures och vi har producerat den första versionen av hans hemsida där det helt säkert kommer att hända mer saker inom en snar framtid. Låt dig häpnas av fantastiska bilder och helt unika reseförslag på www.botommy.com. Här hittar du också länkar om du känner för att följa Bo Tommy i alla de sociala kanaler där han frekvent håller sina vänner ajour om vad som händer.

www.botommy.com

Bo Tommy Adventures drivs av Bo Tommy Örnewald. Tommy har under de senaste åren hållit till på Svalbard där han har arbetat som chefssommelier, restaurangchef och general manager för gourmetrestaurangen Huset. Under åren uppe i arktis har han genomfört många expeditioner i extrema miljöer och nu vill han dela med sig av sina erfarenheter. Idén med det nya företaget Bo Tommy Adventures är att genomföra resor med fokus på äventyr och smakupplevelser. Resorna skräddarsys helt efter deltagarnas önskemål och behov och som deltagare kan du vara säker på att du får högsta service genom hela upplevelsen.

Niklas Dahlstrand, Projektledare