City Optik - prisbelönad optikbutik

City Optik är en liten framgångssaga och vi på fakta är jätteglada att få hjälpa till med den digitala närvaron. Tack vare sitt framgångsrika arbete med kunden i fokus vann City Optik utmärkelsen årets optiker 2013.

Att en liten optiker kan nå sådana framgångar handlar helt och hållet om personerna bakom företaget och deras passion och engagemang för företaget och kunderna. Tjejerna på City Optik har under alla år satt kunderna i fokus och har tillsammans ett genuint intresse för människor, mode, kommunikation, design och optikeryrket. För City Optik har det varit naturligt att hela tiden utvecklas och förbättra kommunikation och verksamhet.

City Optik har sedan många år drivit en liten framgångsrik blogg och varit mycket aktiva i sociala kanaler. Detta tillsammans med nyhetsbrev och en webb som innehållsmässigt ger träffar med bredd och djup för besökare och sökmotorer har gjort att trafiken till webben är stor. City Optik har under lång tid legat högt i sökresultaten på Google tack vare sitt innehåll och tack vare att vårt CMS-verktyg skapar de bästa förutsättningarna för Google.

www.cityoptik.se

Niklas Dahlstrand, Projektledare