Webbshop för CancerRehabFonden

Tillbaka till livet är CancerRehabFondens webbshop som slog upp dörrarna i november 2015. Lanseringen av webbshopen innebar även premiär för den senaste versionen av vårt CMS.

Webbshopen är byggd i vårt egetutvecklade CMS-verktyg och är integrerad mot vår plattform för e-handel. Via e-handelslösningen hanteras produktdatabas, kundregister, lagersaldo, ordrar, försäljningsrapporter och allt annat som rör försäljningen. Shopen är dessutom integrerad med CancerRehabFondens affärssystem.

De betaltjänster som vi har integrerat är PayEx kortbetalning och PayEx faktura. Något som är lite speciellt i CancerRehabFondens shop är att kunderna även har möjlighet att lägga till en extra summa i kassan genom en smart avrundningsfunktion. Genom avrundningen kan kunder som vill bidra lite extra till CancerRehabFonden göra det på ett smidigt och enkelt sätt. Intäkterna från shopen går oavkortat till CancerRehabFondens verksamhet för att hjälpa cancerdrabbade med rehabilitering.

www.tillbakatilllivet.se

CancerRehabFonden är en ideell organisation som startade 1978 och arbetar för att ge människor rehabilitering efter cancerbehandling. Tack vare framsteg inom forskningen överlever allt fler sin cancersjukdom men möjligheten att få rehabilitering efter sin behandling finns tyvärr inte för alla. Vårdens resurser räcker helt enkelt inte till. CancerRehabFonden hjälper människor genom att erbjuda rehabilitering hos deras olika rehab-aktörer runt om i landet. Deras insats och stöd är livsavgörande för många drabbade. CancerRehabFonden hjälper människor tillbaka till livet.

Lars Karlström, Projektledare