Ny hemsida för hjälporganisationen CancerRehabFonden

CancerRehabFonden genomgick under hösten 2013 en förändring inom organisationen och i och med det behövde de en ny och modern hemsida. De vände sig då till fakta för hjälp och för oss var det en självklarhet att hjälpa denna viktiga organisation.

Cancerrehabilitering hamnar tyvärr ofta i skymundan och för att bättre uppmärksamma sin verksamhet behövde CancerRehabFonden en modern hemsida för att attrahera nya givare. Hemsidan skapades med syftet att vara tydlig och lättnavigerad. Besökare ska snabbt och enkelt kunna hitta det de letar efter. Via hemsidan kan man stötta organisationen genom att bli månadsgivare eller bara skänka en engångsgåva. För att underlätta för besökarna har vi dessutom integrerat en betallösning. Om man däremot själv är drabbad av cancer och vill söka rehabilitering hos CancerRehabFonden gör man det enkelt på hemsidan via formulär.

Då det även var viktigt för CancerRehabFonden att sprida information om hur de hjälper människor på olika sätt så skapade vi ett nyhetsflöde och en bloggkanal där organisationen berättar om allt de gör för att hjälpa människor att återgå till ett normalt liv.

www.cancerrehabfonden.se

CancerRehabFonden är en ideell organisation som startade 1978 och arbetar för att ge människor rehabilitering efter cancerbehandling. Tack vare framsteg inom forskningen överlever allt fler sin cancersjukdom men möjligheten att få rehabilitering efter sin behandling finns tyvärr inte för alla. Vårdens resurser räcker helt enkelt inte till. CancerRehabFonden hjälper människor genom att erbjuda rehabilitering hos deras olika rehab-aktörer runt om i landet. Deras insats och stöd är livsavgörande för många drabbade. CancerRehabFonden hjälper människor tillbaka till livet.

Lars Karlström, Projektledare