Ny hemsida åt Trendspaning

Nya Trendspaning.se lanserades under sommaren 2014.

På Trendspaning publiceras artiklar och nyheter som skrivs av deras spanare, experter med bred kompetens inom områden såsom affär, ledarskap, verksamhetsutveckling och IT. På Trendspaning får man användbara tips i karriären och de tipsar även om nya och spännande produkter på marknaden.

För att besökare lättare ska kunna filtrera fram just de artiklar på hemsidan som är mest intressanta för dem så byggde vi en smart sökfunktion där man kan söka på olika ämnen och roller. Varje artikel kopplas nämligen ihop med ett eller flera ämnen.

Vi har även kopplat ihop sajten med Dataföreningen Kompetens utbildningar. Det innebär att artiklarna är kopplade till utbildningar och kurser som är taggade med samma ämnen som artiklarna. På så sätt är det enkelt för besökare att hitta rätt vidareutbildning inom områden som de finner intressanta.

www.trendspaning.se

Trendspaning bevakar nyheter och trender inom affär, ledarskap IT, verksamhetsutveckling och IT. Genom att förstå trenderna kan man också förutspå framtiden för sin yrkesroll. På Trendspanings hemsida publiceras regelbundet nya och spännande artiklar om intressanta ämnen och nya produkter.

Lars Karlström, Projektledare