Hemsida för fastighetsbolaget Ringugnen

När det var dags för fastighetsbolaget Ringugnen AB att uppdatera sin hemsida gav de fakta förtroendet att producera den nya webben.

Under våren 2016 påbörjade vi arbetet med att skapa en ny webb för Ringugnen och i slutet av april var det dags för lansering.

Hemsidan är främst till för att tillgodose behoven hos Ringugnens hyresgäster. Vi har skapat en tydlig sajt som gör det enkelt för hyresgästerna att hitta den information de eftersöker eller numret till den person de behöver komma i kontakt med. Med en snygg och stilren design har vi framhävt det allra viktigaste.

Den nya hemsidan gör kommunikationen mellan Ringugnen och hyresgästerna hur smidig som helst. Via formuläret för serviceanmälan kan hyresgästerna snabbt rapportera in fel som behöver åtgärdas, antingen från datorn eller direkt från sin mobil eller surfplatta. Vi har dessutom byggt in funktionalitet som gör att hyresgästerna kan prenumerera på nyheter som rör deras boende, en väldigt populär och uppskattad funktion som gör det enkelt för Ringugnen att snabbt nå ut med viktig information till sina hyresgäster.

Hemsidan används även som plattform när Ringugnen vill annonsera om lediga hyreslägenheter och lokaler.

www.ringugnen.se

Bengtwicksén AB är moderbolag i en bolagsgrupp som äger, förvaltar och förädlar fastigheter i Arboga, Torshälla, och Strängnäs. I dagsläget äger och förvaltar koncernen ca 350 lägenheter och har ett 40-tal lokalhyresgäster.

Lars Karlström, Projektledare