Hemsida åt finska Byggnadsapoteket

Under hösten 2013 fick fakta uppdraget att utveckla en ny webb och en webbshop för Byggnadsapoteket. Deras målsättning är att nå ut med sitt unika sortiment till flera av de nordiska länderna. Webben lanserades under sommaren 2014 och kommer att vidareutvecklas löpande tillsammans med webbshopen som slår upp portarna i början av 2015.

Byggnadsapotekets webb presenterar företaget, nyheter och en komplett webbshop på två språk, finska och svenska. Här finns en egen avdelning med kapitelindelad kunskap för hur man renoverar med gammal byggnadsteknik. Hela avdelningen kring denna "handbok" ersätter en tidigare tryckt bok som tillsammans med ett stort urval av produkterna var något tjockare än en telefonkatalog.

www.byggnadsapoteket.se

Byggnadsapoteket säljer byggnadsmaterial och byggnadsdetaljer med särskild tonvikt på kvalitet och byggnadsvård. Hos Byggnadsapoteket kan du handla beslag, färg, tapeter, elinstallationsmaterial, armaturer, näver, tegeltak, kakel, golv, lister, byggnadspapper, m.m. Det egna snickeriet tillverkar fönster, dörrar och kök när du önskar specialmått eller platsbyggt.

Byggnadsapotekets butiker finns i Billnäs bruk och i centrala Helsingfors. I Helsingfors finns ett sortiment speciellt framtaget för lägenhetsrenovering.

Niklas Dahlstrand, Projektledare