Fastighetsbolaget Olov Lindgren har fått en ny hemsida

Vi har länge haft ett samarbete med fastighetsbolaget Olov Lindgren och när det var dags för företaget att fräscha upp hemsidan gav de oss åter förtroendet.

När deras tidigare hemsida började bli till åren behövde Olov Lindgren en ny sajt. Våren 2013 lanserades den nya hemsidan och den andas modernitet. Med tanke på Olov Lindgrens vackra fastigheter var det en självklarhet att låta fastigheterna ta mycket plats och synas. Via fastighetsregistret kan man bläddra sig igenom alla deras pampiga fastigheter och även se detaljerad information om byggnaderna.

Under arbetet med hemsidan låg mycket fokus på att anpassa webben för deras hyresgästers behov. Via hemsidan kan Olov Lindgrens hyresgäster numera logga in på deras personliga "Mina sidor". Där har de möjlighet att snabbt och enkelt serviceanmäla fel i fastigheten. De kan även lägga upp annonser om lägenhetsbyte i bytestorget och se eventuella matchningar mot andras annonser.

Vi uppskattar verkligen vårt långvariga samarbete med Olov Lindgren och är stolta över att stå bakom deras hemsida.

www.olovlindgren.se

Fastighetsbolaget Olov Lindgren AB är ett familjeägt bolag som har varit med och byggt upp Stockholm sedan 1938. De äger och förvaltar fastigheter i Stockholm. Olov Lindgren erbjuder marknaden kontor, butiker och bostäder med hög kvalitet och bästa läge. Tack vare lång erfarenhet av att förvalta, renovera och bygga har Olov Lindgren ett helhetsperspektiv och en unik kompetens. Deras förvaltningsfilosofi är baserad på omsorg och trygghet genom personlig närvaro och snabb service.

Lars Karlström, Projektledare