Agilitys kunder får responsiva mail

När mer än 65% av mail läses i mobilen blir det allt viktigare att skicka responsiva mail. Agility är en global aktör inom transport och logistik som snabbt och enkelt behöver nå ut till sina kunder med värdefull information.

Agility med svenskt huvudkontor i Kista och med lokalkontor runt om i landet och i norden erbjuder avancerade logistiklösningar. I logistikvärlden fluktuerar priser, tullregler ändras, rutiner förändras, olika typer av konflikter i världen påverkar, nya rutter och nya erbjudanden till marknaden tillkommer i takt med efterfrågan.

För Agilitys målgrupp gäller samma förutsättningar som för många andra företag, mottagarna av informationen sitter inte alltid vid datorn. Många reser i tjänsten, deltar i möten, konferenser, utbildningar besöker kunder och leverantörer. Oavsett var dessa kunder befinner sig behöver de snabbt och säkert nås av kritiskt information.

Vi är såklart glada att det är just vi på fakta och MailPilot som fått förtroendet att hjälpa till med att leverera denna information.

Niklas Dahlstrand, Projektledare