Kundanpassad utveckling

När inga färdigpaketerade lösningar duger

På fakta har vi lång erfarenhet och gedigen kompetens inom systemutveckling. Har du ett projekt som behöver programmering, databaser, systemdesign, teknikutveckling, kravhantering och projektledning så har du hittat rätt.

Anpassade lösningar i fakta CMS

Många kunder har behov av helt unika och anpassade lösningar på sin webb. Med fakta CMS som är vårt eget CMS, som vi själva har utvecklat från grunden och känner innan och utan har vi fantastiska möjligheter att utveckla helt kundanpassade funktioner och moduler. Ibland är dessa funktioner helt och hållet lokala på kundens webb och på våra servrar och ibland skapar vi kopplingar till externa system och databaser. Vi har under åren byggt åtskilliga webbaserade lösningar. Titta gärna in under "Våra uppdrag" där du hittar några av dem.

Integrationer och betalningslösningar

En del projekt innebär att vi behöver integrera kundens webb mot externa system och resurser. Ibland handlar det om betalningsväxlar som Klarna, PayEx eller DIBS. Det kan också handla om helt andra kopplingar för att hämta och presentera data via webservices, FTP eller via XML. Har du behov av att koppla ihop din webb med externa system så är du i trygga händer hos oss på fakta.

Kundanpassade system

På fakta har vi också under åren kommit att utveckla helt unika systemlösningar från grunden för många kunder. Många gånger är det billigare och mer optimerat för ändamålet att bygga något helt från grunden istället för att anpassa och bygga om en befintlig plattform. Ofta är anpassningar av fina standardplattformar förknippat med en instegskostnad. Som kund är man ofta hänvisad till att använda någon för plattformen certifierad partner vilket ger en snäv krets och en annan prissättning. I vissa fall kan anpassningar göras och i vissa fall blir det svårare. Med en helt egen plattform där du som kund själv väljer vilken funktionalitet som ska prioriteras och hur systemet ska utformas får du många gånger både en lägre projektkostnad och en lägre förvaltningskostnad. Vi har lång erfarenhet av systemdesign, gränssnitt, systemarkitektur, affärsprocesser, databasoptimering, front end utveckling och back end utveckling. Ta gärna kontakt med oss för ett förutsättningslöst möte, det kan löna sig på många sätt.

Key-Behavior-jobbanalys

Kontakta gänget på fakta