Mail marketing

Responsiva e-postkampanjer som ger resultat

Idag läses mer än 65% av alla mail första gången i en mobiltelefon. Med vårt e-postmarknadsföringsverktyg MailPilot skapas responsiva mail vars innehåll anpassar sitt utseende oavsett om läsaren använder en mobiltelefon, surfplatta eller en dator.

MailPilot är ett kommunikationsverktyg som används för att bygga, distribuera och följa upp utskick av HTML-mail. Systemet är helt webbaserat, inga program behöver installeras och du sköter hela processen själv.

Användningsområden

  • Nyhetsbrev
  • DR-utskick
  • Inbjudningar
  • Kampanjer
  • Tävlingar
  • Produktblad
  • Interninformation
  • Kundundersökningar

Hur fungerar MailPilot?

MailPilot är helt webbaserat, inga programvararor behöver installeras. Det enda du behöver är en PC uppkopplad till internet. Gränssnittet är smidigt, avskalat och lättanvänt och det räcker med en halvdags utbildning för att komma igång. Självklart har vi också kunder där vi tar hand om hela processen att genomföra ett utskick.

Responsiva mail

När en så stor andel som 65% av de som läser mail gör det med sin mobiltelefon blir det extra viktigt att skicka responsivt. Självklart vill du som avsändare inte förlora några design-möjligheter för de som väljer att läsa mailet på en surfplatta eller dator. Alla mailmallar som designas och skapas av oss på fakta är responsiva.

Mallbaserat

Det är enkelt att skapa ett nytt utskick i MailPilot. Här finns dels de egna designmallarna att utgå ifrån men också ett antal olika layoutblock som infogas med ett musklick.

Maila ut nyheter från webben

Flera kunder har valt att integrera MailPilot med sin webb i vårt CMS-verktyg och därigenom få möjligheten att även maila ut de nyheter som publiceras på webben. På så sätt kan nyheter distribueras både på webb, via responsiva mail och vidare ut i sociala media från en och samma plats.

Kundanpassning och integration

Med MailPilot har vi på fakta stora möjligheter att skapa unika integrationer eller bygga specialanpassade kundbearbetningsprocesser. Vi kan skapa automatiska processer som tar hand om många typer av flöden, t.ex. nykundsbearbetning, kundutveckling, kampanjer, anti-churn-processer och mycket annat.

Dataföreningen Kompetens MailPilot

John Mattson Fastighets AB MailPilot

Key MailPilot

Kontakta gänget på fakta