• På startsidan får du direkt koll på hur många besökare du har på din sida. Statistiken är direkt tagen från Google Analytics ett av världens bästa statistikverktyg.

  • Under pages får du en snabb överblick över dina sidor, vilka sidor är publicerade, när och av vem.  Du kan även sortera så du enkom får upp de sidor som du är ansvarig för. Med Drag and Drop kan du enklet att förändra ordingen på sidstukturen och menyn.

  • Med SitePilot får du snabbt ordning på dina bilder. Ladda upp en eller flera bilder på en och samma gång. Ordna bilderna i kategorier.  Våra kunder sparar en massa tid på att ha ett bildarkiv som fungerar.

  • Med SitePilot får du snabbt koll på dina dokument. Ladda upp ett eller flera dokument  på en och samma gång. Ordna dokumenten i kategorier.  Lättare blir det inte.

SitePilot

Under 14 år har vi på fakta hunnit samla på oss en mängd kunskap om vad som önskas/krävs av ett CMS. Detta tillsammans med den feedback vi fått från 100-tals kunder gör SitePilot till en riktigt stabil och beprövad plattform med den absolut senaste tekniken.

Sökmotorvänlig webbpublicering

Sökmotoroptimering är idag a och o för den som vill synas på webben. Med SitePilot blir din hemsida optimerad enligt den senaste standarden. SitePilot är det webbpubliceringsverktyg man ska satsa på om man arbetar aktivt med sökmotoroptimering (SEO).

Läs mer om sökmotoroptimering i SitePilot

Användarvänligt gränssnitt

Precis som en hemsida ska vara enkel att använda, bör den vara enkel att uppdatera och publicera. För SitePilot krävs inga program eller krångliga installationer. Allt du behöver är en internetuppkoppling för att hålla din hemsida levande.

Läs mer om hur enkelt webbpublicering är i SitePilot

Sociala medier

Idag är nätet en social mötesplats för miljontals av potentiella kunder. Det är därför otroligt viktigt att även din verksamhet syns. Med SitePilot kan du enkelt koppla ihop din webbplats med facebook, twitter och liknande tjänster. Du får full kontroll över alla dina sociala medier från ett enda verktyg.

Läs mer om hur du hanterar sociala medier i SitePilot

Så mycket mer än ett verktyg

Förutom själva verktyget får du även tillgång till vår samlade kompetens. Vi är en perfekt mix av tekniker, marknadsförare och designers som hjälper dig att lyckas.

Läs mer om specialfunktioner i SitePilot

x

Vad gör fakta?