Om oss

Korta fakta om fakta

Hos oss på fakta hittar du en komplett teknik- och webbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har sedan 90-talet arbetat med CMS-verktyg, e-postmarknadsföring och utveckling av kundanpassade lösningar. Vi är en mix av marknadsförare, webbkonsulter, designers, back end- och front end utvecklare.

Vi arbetar såklart med helt vanliga webbsidor och e-postmarknadsföringskampanjer, men där våra kunder uppskattar oss allra mest är i uppdrag som kräver lite extra av oss som konsulter och tekniker. Många gånger räcker inte en mallbaserad standardlösning utan något ska kanske kopplas samman, utvecklas och göras tillgängligt på webben. Uppdragen kan vara många och skiftande och handla om allt från interna verksamhetssystem till webbshopar, extranät, utbildningsportaler, biljettsystem, evenemangsportaler och mycket annat.

Hos oss på fakta har långsiktighet både med kunder, personal och samarbetspartners blivit ett signum. Vi har lång och bred erfarenhet och dessutom en stor verktygslåda med lösningar att ösa ur. Vi älskar att lära oss nya branscher, marknader och processer och få möjlighet att skapa resultat som överstiger våra kunders förväntningar. Hör av dig så bokar vi ett möte...

Välkommen!

Niklas Dahlstrand

Projektledning

Telefon: +46 8 - 545 182 01
Mobil: +46 709 - 78 20 06
E-post: niklas@fakta.se

Lars Karlström

Projektledning

Telefon: +46 8 - 545 182 03
Mobil: +46 708 - 72 73 74
E-post: lars@fakta.se

Kontakta oss

Birger Jarlsgatan 55, 111 45 Stockholm, Sweden