Topprankade gymnasieskolan Marina Läroverket får ny hemsida

Marina läroverket är en gymnasieskola med marin profil. Skolan har flera gånger toppat listan över Stockholms bästa gymnasier och lagom till att höstterminen drog igång för skolans elever lanserade vi deras nya, responsiva webb.

En så unik och modern skola som Marina läroverket behöver en hemsida som tydligt visar upp deras marina inriktning. Den nya hemsidan skapades därför för att ge en bättre bild av vad Marina läroverket står för och vad de kan erbjuda sina elever. Hemsidan för genast tankarna till det marina livet som skolan förespråkar. Sajten innehåller många visuella element som en bakgrundsvideo, programikoner och ett flertal bildgallerier.

Tanken är att webben ska underlätta kommunikationen med skolans nuvarande elever på så sätt att de enkelt och snabbt får aktuell information, samtidigt som sidan ska locka blivande gymnasieelever till att utforska Marina läroverket. Naturligtvis är sidan responsiv då de flesta skolelever idag använder surfplattor och smartphones för att surfa.

Vi är verkligen stolta över den nya hemsidan och uppskattar det positiva samarbetet med Marina läroverket.

www.marinalaroverket.se