Ny hemsida för Dataföreningen Kompetens

Tidigare i veckan lanserades ett av de större projekt som vi har haft nöjet att arbeta med under året. Vi är mycket stolta över att få presentera Dataföreningen Kompetens nya hemsida.

Dataföreningen Kompetens är ett utbildningsbolag med inriktning på att vidareutbilda yrkesverksamma inom affär, ledning, verksamhet och IT. Under våren påbörjade vi arbetet med att bygga deras nya webb och nu kan vi äntligen visa upp resultatet av vårt samarbete.

Syftet med den nya sajten var att ge besökarna en mer lättnavigerad sajt med fokus på alla de utbildningar som Dataföreningen Kompetens tillhandahåller. Med ett kursutbud på över 70 olika utbildningar var det viktigt att bygga en smart och användarvänlig sökfuntion för att besökarna snabbt ska kunna hitta rätt. Därför är varje utbildning taggad med specifika nyckelord för att man enkelt ska kunna söka upp en kurs baserat på vilket ämne man är intresserad av, vilken yrkesroll man har eller vilken ort man vill genomföra utbildningen på. Supersmidigt och enkelt!

Passa även på att kolla in referensfilmerna under DFK Play för att höra vad tidigare deltagare har att säga om kurserna. Hela sajten är självklart mobilanpassad så filmerna kan ses både i mobilen och på surfplattan.

Låt dig inspireras och anmäl dig till någon av deras spännande utbildningar. Ett garanterat lyft för karriären!

Spana in nya hemsidan på www.dfkompetens.se.

Kontakta gänget på fakta