En blomma för livet

Vår samarbetspartner CancerRehabFonden har tagit fram en bukett i samarbete med Interflora för att uppmärksamma deras arbete med att ge rehabilitering till människor som har överlevt en cancerdiagnos.

Idag pryder världens finaste blombukett vårt kontor. CancerRehabFonden har tillsammans med Interflora tagit fram den tjusiga buketten som ska öka uppmärksamheten kring behovet av rehabilitering till människor som har drabbats av cancer. Sjukvårdens resurser räcker idag inte till för att alla cancerdrabbade ska kunna få den rehabilitering de behöver efter att ha gått igenom en cancerbehandling. CancerRehabFonden är en ideell organisation som tar vid där sjukvårdens resurser tar slut och hjälper på så sätt människor att komma tillbaka till livet efter att ha överlevt cancern.

Vi på fakta är väldigt stolta över att vara samarbetspartner till CancerRehabFonden och hoppas att vi kan hjälpa till att sprida deras budskap till fler! Den fina buketten kan beställas på länken nedan eller köpas i Interfloras butiker. Överraska någon med blommor till helgen samtidigt som du stöttar en viktig organisation!

Beställ buketten

CancerRehabFonden_bukett3